img-20180217-wa0070

Zwangerschapsbegeleiding

Ben jij zwanger of net bevallen? En wil je verantwoord sporten en kracht opbouwen?

Sporten tijdens zwangerschap heeft een gunstig effect op de zwangerschap en de bevalling. Het zorgt voor een lager risico op overmatig aankomen en hypertensie en heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie. Door de buik-en bekkenbodemspieren op de juiste manier aan te spreken, kunnen klachten voorkomen, dan wel aanzienlijk verminderd worden. Sporten na bevalling helpt om het lichaam versneld aan te sterken, blijvende klachten (bijv. incontinentie) te voorkomen en de zwangerschapskilo’s sneller kwijt te raken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle, moeder van 3 kinderen, personal trainer, voedingsadviseur en gewichtsconsulent. In mijn zwangerschapstrainingen komt alles bij elkaar; mijn kennis op het gebied van voeding en training, mijn jarenlange ervaring als neonatologie- en jeugdverpleegkundige en mijn ervaring als moeder.

Ik wil jou graag het plezier van krachttraining laten voelen en jou helpen met vragen rondom (klachten in) de zwangerschap, maar ook met de begeleiding bij vragen als je baby er eenmaal is.

Meer informatie? Gebruik het contactformulier en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op!

STAP 1. kies jouw trainingsvorm

Personal training

Small-group training/bootcamp

WhatsApp chat