Zwangerschapsbegeleiding

Ben jij zwanger of net bevallen? En wil je verantwoord sporten en kracht opbouwen?

Sporten tijdens zwangerschap heeft een gunstig effect op de zwangerschap en de bevalling. Het zorgt voor een lager risico op overmatig aankomen en hypertensie en heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie. Door de buik-en bekkenbodemspieren op de juiste manier aan te spreken, kunnen klachten voorkomen, dan wel aanzienlijk verminderd worden. Sporten na bevalling helpt om het lichaam versneld aan te sterken, blijvende klachten (bijv. incontinentie) te voorkomen en de zwangerschapskilo’s sneller kwijt te raken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Talal el Hachioui, oprichter en eigenaar van Strongwoman en Private gym Lansingerland. Vanaf mijn 17de wist ik al welke rol ik wilde vervullen in deze maatschappij. Niet vanuit, de passie om iedereen te kunnen helpen maar vooral om mensen doelgericht te helpen.

Krachttraining en fitness was net in de opkomst bij vrouwen en ik besloot mezelf te gaan verdiepen in de materie. Met als grootste vraag: Hoezo denken vrouwen dat ze niet kunnen afvallen? Naast mijn studie in small business and Retail management, wist ik dat het nodig was om de rest van mijn vrije tijd volledig te storten in mijn kennisontwikkeling. Ik zal jullie niet vermoeien met de eindeloze lijst van cursussen, fitvakken en andere opleidingen. Waarom? Heel simpel. Ieder mens is anders en de basistheorie is maar een gedeelte van personal training.

Nu in 2019, heb ik ruim 9 jaar ervaring met het geven van personal training, adviseren bij medische condities, revalidatie trajecten en alles wat je nodig hebt om weer gezond/energiek te gaan leven.

Specialiteiten:

  • Zwangerschap
  • Obesitas
  • Opbouw na revalidatie
  • Slaap en herstel
  • Vrouwelijke hormonen

Ik geef enkel personal training aan vrouwen die  commitment leveren en luistert naar de adviezen die ik geef. Alleen dan kan ik je de garantie geven dat je je doel zal halen.

STAP 1. kies jouw trainingsvorm

Personal training

Small-group training/bootcamp

WhatsApp chat