Van auto ongeluk naar fitte Strongwoman

 In Uncategorized

Begin dit jaar ben ik betrokken geraakt bij een aanrijding. Een op zich niet zo bijzondere kop-staart botsing, waarbij ik van achteren werd aangereden. Maar al snel voelde ik dat ik veel last kreeg van mijn rug en nek. Als gevolg daarvan heb ik een tijd geen beweging mogen hebben om mijn rug te ontlasten. Toen ik van de arts te horen kreeg dat ik weer rustig aan mijn spieren mocht gaan belasten, was voor mij de vraag hoe ik dat ging doen.

Ging ik weer starten bij de sportschool? Risico daar was dat de begeleiding te wensen over liet en ik mijn spieren verkeerd zou gaan belasten. Alternatief was om een personal trainer in te schakelen. Daarom ben ik op internet gaan speuren. En ik kwam uit bij Strongwoman. Een jong bedrijf, die zich richt op vrouwen. Precies wat ik zocht!

 


 

Het voordeel van de medewerkers van Strongwoman is dat zij bij mij thuis kwamen om mij training te geven en bovendien zorgen zij voor alle benodigde materialen. Dat scheelde mij weer tijd! Ik ben gestart met twee keer per week te trainen. In het begin werd door de personal trainer heel veel aandacht besteed aan mijn techniek. Dit was zowel in het belang van een zorgvuldig herstel na mijn ongeluk, maar ook voor het correct uitvoeren van de oefeningen.

Ik kreeg na een korte periode al het gevoel dat ik extra kracht begon te krijgen en de oefeningen goed kon uitvoeren. Ook de uitleg waarom een bepaalde oefening goed voor mijn lichaam was, heeft mij veel motivatie gegeven om door te gaan.

En nu, na een half jaar, voel ik mij top. Veel fitter en bovenal veel sterker. Het herstel van mijn rug en nek heeft nog wel even nodig, maar zonder Strongwoman was ik niet zo ver als dat ik nu ben! Heel erg bedankt Strongwoman, en ik train graag nog een tijd met jullie door.

 

Recent Posts
WhatsApp chat