Voor wie is Strongwoman?

Je hebt besloten om nu echt gezonder te gaan leven. In het begin gaat het best goed, maar na een tijdje neemt de motivatie af en lijkt het alsof je weinig tot geen vooruitgang boekt. Je overweegt een personal trainer, maar hebt geen idee waar te beginnen. Bovendien wil je niet teveel betalen; het moet tenslotte wel leuk blijven. Herkenbaar? Dan is het tijd om het radicaal anders te doen.

Sinds 2012 begeleidt Strongwoman vrouwen die op een verantwoorde wijze willen werken aan een sterk, fit en gezond lichaam. Aankomen in spiermassa, kilo’s kwijt raken, of werken aan je conditie? Wat je doelstelling ook is: bij Strongwoman ben je aan het juiste adres. Je bent verzekerd van maatwerkbegeleiding door een van onze ervaren trainers.

“Dat zal wel duur zijn”! Niet dus! Bij Strongwoman vinden we het belangrijk dat personal training voor iedereen toegankelijk is. Daarom hanteren we de scherpste tarieven.

“De balans tussen hard werken en plezier is de sleutel om het maximale uit jezelf te halen en duurzaam resultaat te boeken”

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral behoefte aan een stok achter de deur? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, onze personal trainers helpen je ze op een gezonde, verantwoorde manier te behalen.

Heb jij een drukke baan? Of een gezellig druk sociaal leven? Kortom: heb jij geen tijd of zin om uren in de sportschool door te brengen? Wij zorgen ervoor dat we met een flexibel, doelgericht programma maximaal resultaat behalen.

Er zijn legio methodes om snel af te vallen, en ze hebben allemaal één ding gemeen: ze leiden zelden tot een duurzaam resultaat. Bij Strongwoman gaan we voor een sterk, gezond lichaam op de lange termijn. Geen short-cuts, maar het eerlijke verhaal.

WhatsApp chat