Strongwoman op bezoek bij Bso Locaties Bimbola Norlandia

Push ups, sit ups, balanceren en nog veel meer leuke oefeningen. De kinderen zijn uitgedaagd om op een leuke manier het maximale uit hun zelf te halen. Het bleef niet bij 1 workshop. 3 of 4 weken achter elkaar kreeg de BSO bezoek van Strongwoman om een leuke bootcamp workshop te krijgen. In totaal hebben meer dan 130 jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een leuke bootcamp workshop gekregen.

Bootcamp kinderopvang bimbola

 

Recensie

Jong of oud, dik of dun, slap of sterk het maakt niet uit wie je bent, Strongwoman is de sportaanbieder die jou uitdaagt! Je kan heerlijk op je eigen niveau sporten zonder dat je rekening hoeft te houden met de ander. Daarnaast is het advies wat je meekrijgt tijdens de personal trainingen altijd prettig. Strongwoman staat altijd open voor een praatje.

Voor zowel de kinderen als de volwassenen hebben we zowel personal trainingen als bootcamp lessen gekregen. De lessen zijn op maat gegeven. We konden terecht in de sportschool met allerlei toestellen of we konden een les krijgen op locatie. Zeer flexibel dus. Er wordt op een speelse manier lesgegeven aan kinderen en ook dit kan naar eigen wens!

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Personal training tip vakantieSamenwerking Strongwoman en Healthcenter Lansingerland
WhatsApp chat