Strongwoman & Knetemann bundelen krachten

Samen sta je sterker! Een gloednieuwe samenwerking met een sportschool met een gevestigde naam in regio Haaglanden: Knetemann quality fitness! 

Vanaf 2 januari zijn we gaan samenwerken met Knetemann. Deze samenwerking zijn wij heel erg dankbaar voor, omdat we vinden dat deze sportscholen nauw aansluiten bij onze kernwaarden. Bij alle locaties kan je verwachten dat je open arme wordt ontvangen en er geluisterd wordt naar jou verhaal. Tel daar de ruime faciliteiten bij en we hebben een prettige werkomgeving voor personal training.

Personal training is voor iedereen

Bij personal training denk je al snel aan beroemdheden, bootcamps, maximale spierpijn en afzien. Het tegenovergestelde is waar. Bij het werken met een personal trainer ben je het grootste deel bezig met leren bewegen. Je leert weer de volledige bewegingen te kunnen maken met je lichaam. En maakt deze sterker door de belasting te vergroten op het lichaam. De juiste kleine stappen maken is waar personal training om draait. Veel kleine stappen maken uiteindelijk een grote stap.

Je gaat je doel ga je bij ons halen, alleen willen we je het proces heel bewust laten meemaken. Zodat je het voor je heel leven kan meenemen.

Wij willen je laten zien dat het leuk is om te sporten en dat iedereen vooruit kan gaan, mits je het juiste plan hebt.

Train nu in Zoetermeer, voorburg of Den haag.

Knetemann kan je vinden in Zoetermeer, Voorburg en Den haag. Deze locaties zijn allemaal voorzien van een sauna. En Zoetermeer heeft ook hier nog eens een zwembad bij. Op alle locaties kan je verwachten dat je het beste apparatuur hebt met vriendelijk personeel.

Naast Zoetermeer, kan je ons ook nog steeds vinden bij Healthcenter Lansingerland.

Voor beide locaties kan je een gratis intakegesprek inplannen, voordat je aan de lessen begint.

Mkb korting nu ook voor personal training. 

Nieuw! Je werkgever zal blij zijn met een energiekere & fitter JIJ. In samenwerking met de sportscholen & Bedrijfsfitness Nederland is er nu de mogelijkheid om personal training vergoedt te krijgen. Dit is 100 euro per maand. 

Bekijk de website van Bedrijfsfitness Nederland voor een bedrijfscheck.

Bereken je kosten per les online

Via de online calculator.

Of plan een gratis intakegesprek in

Plan een gesprek in met 1 van onze personal trainers. 

Recent Posts

Leave a Comment

vrouwen gewicht hoger weegschaal
WhatsApp chat