Paola 4 weken omgekeerd diëten

Onze gloednieuwe transformatie! Met nauwelijks 4 weken omgekeerd te diëten, heeft zij een indrukwekkend resultaat behaald. Ze heeft niet alleen onze programma tot op het punt gevolgd, maar was en is ook erg leergierig. Lees haar verhaal en resultaten hieronder.

Ik was al lange tijd niet zo tevreden met mn lichaam en mijn gezondheid. Ik wilde veranderen en gaan sporten en ook zon mooi lichaam krijgen. Helaas slaagde ik er alleen niet in om dit te bereiken. Ik volgde strongwoman al een tijdje op facebook en had zoiets van schaadt het niet, dan baat het niet.
Ik ben begonnen met hun voedingsschema en had er wel veel zin in omdat ik hoopte dat dit wel zou werken. En nu 4 weken later (nu mn schema niet eens ten einde is), heb ik al super resultaten!
Ik vond het lastig de eerste week om niet zoveel te eten en was heel blij met meer eten op mijn trainingsdagen dit was dan ook een goede boost om te gaan trainen! Nu vind ik het eten echt goed te doen en zit het in mijn systeem. Ook mijn omgeving begint eraan te wennen dat ik anders eet en geen alcohol meer nuttig op een stapavond maar wel 14.000 stappen zet met lekker dansen op de dansvloer.
Voor mij werkt het, ik val af, pak met trainen steeds meer gewicht en voel me heel energiek! En daar draait het om.

Resultaten van Paola 

Begin 30/7:
Armen: 28,5 cm
Navel: 82 cm
Buik boven: 78 cm
Benen: 54 cm
Nek: 32,5 cm
Gewicht: 70,2

Einde van week 4 27 – 8
Armen: 27,5 cm
Navel: 75 cm
Buik boven: 71 cm
Nek: 33,5 cm
Benen: 49 cm
Gewicht: 66,3

 

Recent Posts
WhatsApp chat