Beste strongwoman,

Ik ben jullie op Facebook tegen gekomen en ik dacht laat ik is wat anders proberen dan naar de diëtist gaan of een shake dieet gaan volgen. Ik volg jullie schema nu 6 weken en ik ben zeer tevreden! In het begin vindt ik het wel lastig omdat je elke dag hetzelfde moet eten, maar op een geven moment mag je meer gaan eten en ik mocht ook in de laatste 2 weken pasta gaan eten. Nu ben ik eraan gewend! En in het weekend mag je toch wat lekkers eten. Op die manier hou ik het wel vol! Ik ben 4 jaar geleden al 31 kg kwijt geraakt op eigen kracht, maar toch kon ik het niet goed volhouden en ben ik wat kilo’s aangekomen. Ik wil nu toch echt de laatste kilo’s kwijt met wat hulp van jullie.

Ik ben benieuwd naar het nieuwe schema!
Ben blij dat ik dit goed vol kan houden.

Groetjes Kelly

26 mei:
Armen: 34,5 cm
Buik navel: 100,5 cm
Buik (bovenste buikspieren) 87 cm
Benen: 64 cm
Nek: 33 cm

Gewicht: 79,3


09 juli:

Buik (navel): 88 cm
Buik (bovenste buikspieren): 81 cm
Benen: 56,5 cm
Armen: 30,5 cm
Nek: 33 cm

Gewicht: 75,2